Vackra dörrar till äldre stenhus

Behöver du nya dörrar till ditt äldre hus eller till hallen innanför borggården? Söker du riktigt vackra designade innerdörrar som du bara kan köpa på ett enda ställe? Och till ett konkurrenskraftigt pris!

Innerdörrar av hög kvalitet till bra priser

Det finns många valmöjligheter om man vill köpa innerdörrar till sitt hus, och speciellt äldre stenhus eller borgar behöver man vara lite mer noga med. Ibland blir man sittande vid datorn och googlar i all oändlighet – men det finns ett företag som är lite speciellt och det är GK Door. Företaget är oerhört skickliga på att designa innerdörrar och det är väl värt att ta en titt här först om du planerar att köpa dörr. GK Door har lång erfarenhet, en modern fabrik och man håller i hela kedjan för produktionen, man hantverkar, hyvlar och fogar ihop till slutprodukten. Du får ett riktigt mästerverk med lång livslängd till kanonpris. Om du vill kan du påverka design och mått just för ditt eget behov och smak.

Massiva dörrar med själ – perfekt för historiska stenbyggnader

GK Door har ett miljöledningssystem med kraven från ISO 14001 som man följer noga. I sortimentet finns flera modeller i massivt trä, främst i tre typer – målade, furu eller ek. Det finns också mycket vackra innerdörrar med glaspartier i själva dörrdesignen. Många av dörrarna har en unik look med inspiration från gammal norrländsk allmogetradition, vilket ger en stark karaktär och är perfekt för gamla historiska stenbyggnader.

Det är spännande att titta runt bland innerdörrarna hos GK Door eftersom det inte finns så många firmor som tillverkar unika dörrar med karaktär och själ. Råmaterialet håller också högsta kvalitet, vilket syns på livslängden. GK Door går tillbaka ända till 1930-talet även om företaget i nuvarande tappning startade 1969. Det vimlar av tillbehör till dörrarna och även om du inte tänker köpa en ny dörr kanske du planerar att byta ut handtag eller lite andra detaljer. Det som kallas ”speciallösningar” är oerhört läckra dörrar. Den klassiska pardörrsmodellen med sina fyrkantiga mindre glasrutor är mycket vacker och detsamma gäller den extra breda pardörren med två glasplanerar på sidorna.

Dörrväljaren

På sajten finns också en dörrväljare. Här kan du klicka fram olika modeller, färger och utföranden samtidigt som du kan byta färg på golvet och därmed matcha dörrens utseende till både golv och väggar. Den supersnygga glasdörren med en hel glasruta i en träram är mycket snygg som pardörr i vitt med ett gammaldags ruggat trägolv till, och provar man med en klassisk papperstapet med medaljongmotiv ser det hela oerhört lyxigt och historiskt ut. Man ska också komma ihåg att GK Door har de skickligaste hantverkarna – de kan hjälpa till att skräddarsy detta efter önskemål.